4 дни
Брой дни
Начинаещ
Трудност
залива на Волос
Местоположение
12+
Възраст
Есен, Лято, Пролет
Сезон

 

Дати
Продължителност 4 дни
Ниво на трудност Начинаещи
Настаняване Къмпинг/Къща за гости
Брой участници до 16 души
Цената включва
Двуместен каяк Гребло
Спасителна жилетка Шприцка
Водач Палатка, спален чувал и шалте (при настнаняване в къмпинг)

Специално

  •  Деца от 7 до 16 год. – 20 %

Допълнителна информация

СтранаГърция

Потопете се в магията на дългия уикенд в залива на Волос с нашия вълнуващ каяк тур! Това приключение е идеално за начинаещи, които искат да изследват кристално чистите води, да посетят уединени плажове и да се насладят на спиращите дъха гледки към гръцкия пейзаж. С професионални водачи и първокласно оборудване ще имате възможността да се свържете с природата и да създадете незабравими спомени.

1

Ден 1: На приключение

Пригответе се за едно незабравимо пътешествие! Тръгваме от София в 8:00 сутринта от нашия спот на Wild Fun на ул. Брянска гора 2. Очаква ни приблизително 7-часово пътуване до подножието на планината на Кентаврите, където ще прекараме следващите три нощувки в уютна къща за гости. След като пристигнем, ще се настаним, ще се запознаем помежду си и ще се подготвим за предстоящото приключение.

2

Ден 2: Първи ден на каяк.

След закуска и сутрешно кафе се отправяме към нашето място за пускане на вода. Екипирани с най-съвременните двуместни каяци Rainbow или DAG, гребла Rainbow или TNP, спасителни жилетки Aquamarine и DAG и шприцки, ние провеждаме кратък инструктаж за безопасност, последван от демонстрация как да управляваме безопасно нашите каяци.

С новооткритите си умения се впускаме в първото си плаване с каяк около близките острови, заливи и брегови линии. В зависимост от способностите на групата, ще посетим изоставен манастир на безлюден остров или ще прекосим малък пролив до самотен плаж. Независимо от маршрута, бъдете готови да се възхищавате на спиращите дъха гледки и да се потопите в очарователния свят на гръцката митология.

След един изпълнен с приключения ден се връщаме в къщата за гости, където споделяме истории и преживявания.

Активно гребане: 4-5 часа

3

Ден 3: Денят на малките-големи значими неща.

Днес отново се впускаме в открито море с каяците, навигирайки около островчета, заливи и морска шир, всички те сгушени под вечнозелените гори на планината на Кентаврите. Прегърнете свободата и спокойствието на заобикалящата ви природа, докато изследвате скритите съкровища на този красив регион. Ще плаваме до една прекрасна таверна, където ще обядваме, а от там няма да ни се тръгва, но като знаем какъв залев ни очаква на прибиране…

С напредването на деня се връщаме в нашата къща за гости, където можем да се отпуснем и да се насладим на заслужена почивка, знаейки, че ни очакват още вълнуващи дни на изследване и открития.

Активно гребане: 4-5 часа

4

Ден 4: Отпътуване

Събираме екипировката и се отправяме към Волос. Тук ще спрем за обяд на крайбрежната алея, наслаждавайки се на вкусни морски дарове, докато гледаме към искрящото море.

С подновени сили се връщаме в София, носейки със себе си спомени за едно наистина необикновено изживяване и очакване за бъдещи приключения с Wild Fun.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ВАЖНО:
Има фактори (метеорологични условия, вълни, морски течения, възможностите на групата), които биха довели до промяна в програмата на място. Това се прави изцяло с цел безопасността на участниците, която за нас е от първостепенно значение!