Дати
Продължителност 3 дни
Ниво на трудност Начинаещи
Настаняване Къмпинг
Брой участници до 16 души
Цената включва
Двуместен каяк Палатка, спален чувал и шалте
Гребло Водач
Спасителна жилетка
Шприцка

Специално

  •  Деца от 7 до 16 год. – 20 %
1

Ден 1:

В късния петъчен следобед се събираме на площад „Руски паметник“, в град София (локалното платно посока Княжево), в 17:00 ч., от където започва нашето пътешествие към земята на Боговете. Очаква ни около 5-часов преход до п-в Халкидики, Диапорос. Късно вечер пристигаме в къпминг на брега на морето, в близост до курорта Вурувуру. Настаняваме се, разпределяме екипажите и се отдаваме на заслужена почивка, без да мислим за проблемите си, наслаждавайки се на обкръжаващата ни обстановка и хубавата компания.
2

Ден 2:

Наспани и заредени с енергия, изпиваме първите си кафета, закусваме и се отправяме към плажа, където ще проведем кратък инструктаж относно морското плаване с каяци. От тук се отправяме в една обиколка на о-в Диапорос, който е известен със своите девствени пясъчни плажове и кристално чисти води. През деня ще спираме по лагуните, в които можете да се гмуркате (с или без маски и шнорхели). Заобиколили острова, привечер се завръщаме в къмпинга.

За деня предвиждаме храна и напитки, които взимаме със себе си в каяците.

3

Ден 3:

Третият ден ни предоставя следните възможности в зависимост от желанията и настроенията на групата:

1) Каяк обиколка в залива Вурувуру.

2) Събираме бивака, натоварваме багажа и отиваме до плажа в курортното градче Никити. Там има чудни крайбрежни заведения, в които могат да се опитат пресни морски дарове. След като помръхтим по плажовете, отпътуваме към София.

Wild Fun Club

Отзиви за приключението

Все още няма оставени отзиви.

Остави мнение

Оценка