Wild Fun Adventures Club е не просто идея, продукт или услуга. Wild  Fun Adventures Club е визия, идеология и начин на живот. Като една от първите приключенски компании в България, предлагаме конкретни идеи за отърсване от градското забързано ежедневие, съобразени както с възрастовите, така и с физически възможности на всеки.

Нашият екип

Работим с екип от професионални инструктори и водачи.
Гарантираме вашата сигурност във всеки момент от нашите приключения.

34-800x509

Борислав Найденов

Борислав е влюбен приключенец. Занимава се с каяк плавания над 20 години. Сертифициран каяк инструктор от BCU /4*Sea Kayak Leader/. Водач на кораб до 40 БТ по море. Обича да плава и да опознава дивото, а днес успешно го споделя с вас чрез Wild Fun Adventures Club.

Marina-copy

Марина Найденова

Марина започва своята сага с лодки преди 6 години със спортен и туристически рафтинг в България и извън нея, регати с туристически каяци по реки и язовири, морета и океани. Като един истински wild fun spirit и търсач на усещания преди 3 години се качва на каяк за бърза вода и от тогава това е нейната страст.

Dessislava

Десислава Симова

Десислава е приключенец по душа с афинитет към маркетинга. Любител на водните спортове и ценител на веселието, за нея каяците се превърнаха в необходимост.

Полина Иванова

Полина Иванова

Поли е страстна личност, обичаща еднакво силно както зимните, така и летните приключения. Не се колебае да поема предизвикателства, да се гмурка в необятното и да печели повече от колкото да губи – приятели. Занимава се с морски каяк от 3 години.

252328_2890807647626_1911750456_n

Атанас Алексиев

Атанас обича плаванията с каяци и приключенията с рафтове. Сертифициран гид от IRF, който извършва спускания с групи в бърза вода, както и плавания в морски условия. Любимото му е да си мързелува по плажовете с чаша мохито или узо, но не му се получава достатъчно често.