Еднодневен каяк излет на язовир Пчелина

Април, 2022

02Апр10:00 am6:00 pmЕднодневен каяк излет на язовир Пчелина

Час

(Събота) 10:00 am - 6:00 pm

Местоположение

яз. Пчелина

Организатор

Wild Fun Adventures Club

X