Дати 17.05-19.05/ 19-21.07.2019
Продължителност 3 дни
Ниво на трудност Начинаещи
Настаняване Къмпинг
Брой участници до 26 души
Цената включва
Двуместен каяк Палатка, спален чувал и шалте
Гребло Водач
Спасителна жилетка Застраховка
Шприцка Нощувки в къмпинг

Специално

  •  Цена: 225 лв. (със собствен транспорт)
  •  Деца от 7 до 16 год. – 50 %
1

Ден 1:

В късния петъчен следобед се събираме на площад „Руски паметник“, в град София (локалното платно посока Княжево), в 17:00 ч., от където започва нашето пътешествие към земята на Боговете. Очаква ни около 5-часов преход до п-в Халкидики, Диапорос. Късно вечер пристигаме в къпминг на брега на морето, в близост до курорта Вурувуру. Настаняваме се, разпределяме екипажите и се отдаваме на заслужена почивка, без да мислим за проблемите си, наслаждавайки се на обкръжаващата ни обстановка и хубавата компания.
2

Ден 2:

Наспани и заредени с енергия, изпиваме първите си кафета, закусваме и се отправяме към плажа, където ще проведем кратък инструктаж относно морското плаване с каяци. От тук се отправяме в една обиколка на о-в Диапорос, който е известен със своите девствени пясъчни плажове и кристално чисти води. През деня ще спираме по лагуните, в които можете да се гмуркате (с или без маски и шнорхели). Заобиколили острова, привечер се завръщаме в къмпинга.

За деня предвиждаме храна и напитки, които взимаме със себе си в каяците.

3

Ден 3:

Третият ден ни предоставя следните възможности в зависимост от желанията и настроенията на групата:

1) Каяк обиколка в залива Вурувуру.

2) Събираме бивака, натоварваме багажа и отиваме до плажа в курортното градче Никити. Там има чудни крайбрежни заведения, в които могат да се опитат пресни морски дарове. След като помръхтим по плажовете, отпътуваме към София.

Wild Fun Club

Отзиви за този тур

Все още няма отзиви за това приключение.

Напишете отзив

Оценка: