Еднодневен Каяк излет на язовир Огняново

Април, 2022

09Апр10:00 amЕднодневен Каяк излет на язовир Огняново

Описание

Еднодневно каяк приключение на язовир Огняново.

Час

(Събота) 10:00 am

Местоположение

Язовир Огняново

Организатор

Wild Fun Adventures Club

Коментари

Вашият коментар

X