За да запазите място за участие, разгледайте всички наши приключения и изберете това, което ви допада и направете резервация.

Търсене и избор на приключение

Разгледайте всички приключения на страница Приключения или изберете едно от под менютата Приключения в България, Приключения в Гърция или Тиймбилдинг .

Може да използвате и формата за търсене на приключения.
Ако търсите конкретна дестинация можете да я изпишете директно в полето “Търсене”. Системата ще ви покаже намерените резултати за вашето търсене.
Може да изберете приключение по вид, страна и сезон, в които то се провежда.
Прочетете описанието на избраното от вас приключение. Запознайте се с програмата и условията за провеждане на каяк курса и преминете към резервиране на място за участие.

Резервиране на място за участие в приключение

В дясната част на страницата на всяко приключение се показва форма за резервация.
Във формата е необходимо да въведете вашето име, email адрес и телефон за контакт с лицето.
Следва да изберете тип билет. Това поле отбелязва на каква възраст е участника.
В поле плащане изберете дали ще платите цялата сума или ще платите капаро.
Ако приключението предлага опция за собствен транспорт, трябва да отбележите вашият избор на транспорт – осигурен от лицензирана транспортна фирма или ще се придвижите със собствен транспорт.
В полето за дата, се вижда първата налична към момента на резервация. Като поставите курсора на мишката върху избраната дата се показва колко свободни места остават за тази дата.
В полето брой участници отбележете броя на участниците от избраната по-горе възрастова група.
За избраните опции системата изчислява цената, която трябва да платите в момента. Ако сте избрали опция на авансово плащане, ще заплатите сега капаро в размер на 80 лв. за приключения в България и 100лв. за приключения в Гърция. Така ще имате запазени места, а доплащането ще направите до 14 дни преди отпътуване.
Натискайки бутона “РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА” системата записва направеният от вас избор за вида билет.

Ако искате да запазите билет за друга възрастова група натиснете линка с името на приключението, което сте избрали за да се върнете отново на страницата на приключението и да добавите още участници.


Направете желания от вас избор на вид билет и други опции и отново натиснете “Резервирайте сега”.
Ако тава е всичко, което искате да резервирате изберете бутона “Към плащане”.
На следващата стъпка в полетата “Адрес за фактуриране” въведете информацията за човека, който прави резервацията. В полето “Допълнителна информация” изпишете трите имена на участниците, за които правите резервация.
Изберете начина на плащане и натиснете “Плащане”. В зависимост от избрания начин на плащане ще получите e-mail или телефонно обаждане за потвърждаване на вашата поръчка.

Често задавани въпроси

Намерете отговора на въпросите си в секция “Често задавани въпроси”